Κωνσταντίνα Βαβαρούτσου

Κωνσταντίνα Βαβαρούτσου

 • Ειδικότητα: Ψυχολόγος
 • Email:
 • Τηλέφωνο:

Προσωπική Εμπειρία & Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Βαβαρούτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Εξειδίκευση

Ειδικεύεται στην Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία από το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ.) με πιστοποίηση από την EFTA – European Family Therapy Association (Ευρωπαϊκή Εταιρία Οικογενειακής Θεραπείας) και την Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).

Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης έχει εργαστεί στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα.

Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων τον Κύκλο Ευαισθητοποίησης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς-Κλάδος Ηπείρου και τον Κύκλο Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Ψυχοπαθολογίας από το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της Διεθνής Ένωσης Συμβουλευτικής: περί Ψυχής. Έχει λάβει πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας LGBTQIA2+ ΑΤΟΜΩΝ από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο: περί Ψυχής. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν παιδιά και εφήβους.

Έχει εργαστεί εθελοντικά ως αρθρογράφος σε θέματα ψυχικής υγείας στον ιστότοπο psychoedu.gr, καθώς επίσης είναι εθελόντρια στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Ειδικής Αγωγής ΕστιάΖην έχει αναλάβει το συντονισμό των Βιωματικών Ομάδων Παιδιών και Εφήβων και παρέχει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες ατομικά.

  Επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Βαβαρούτσου

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας σκέψη ή ανησυχία με προσοχή.

  x

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Φόρμα Επικοινωνίας