Γιάννης Τζακώστας

Γιάννης Τζακώστας

 • Ειδικότητα: Κοινωνικός Λειτουργός - Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας
 • Email: yantzakostas1@gmail.com
 • Τηλέφωνο: 6972099012

Προσωπική Εμπειρία & Βιογραφικό

Ο Γιάννης Τζακώστας γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου. Είναι Κοινωνικός Λειτουργός και Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας.

Εξειδίκευση

Σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του πρώην ΤΕΙ Αθήνας και έχει κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ειδικής Εκπαίδευσης στο Frederick University Λευκωσίας Κύπρου. Την εκπαίδευσή του συμπληρώνει η κατάρτιση στην συμπλήρωση μηχανογραφικού, της Εταιρείας Orientum Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων για ευάλωτες ομάδες πληθυσμών και παιδιών.

Είναι ενεργός σε εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις, για την κοινωνία πολιτών. Υπήρξε Υγειονομικό στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού επί 22 έτη καθώς και Διευθυντής Σπουδών σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο κατάρτισης επαγγελματιών στην πόλη της Καλαμάτας.

Στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Ειδικής Αγωγής ΕστιάΖην, προσφέρει Κοινωνική Εργασία με Άτομα, Ομάδες και την Κοινότητα. Ρόλος του η εξωστρέφεια, η διεπιστημονική διασύνδεση και η δικτύωση του Κέντρου με φορείς, οργανισμούς καθώς και με ταμεία του Δημοσίου προς όφελος των πελατών του.

  Επικοινωνήστε με τον Γιάννη Τζακώστα

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας σκέψη ή ανησυχία με προσοχή.

  x

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Φόρμα Επικοινωνίας