Ειρήνη Πανταζή

Ειρήνη Πανταζή

 • Ειδικότητα: Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
 • Email:
 • Τηλέφωνο:

Προσωπική Εμπειρία & Βιογραφικό

Η Ειρήνη Πανταζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία (Aegean College-University of Canterbury).

Εξειδίκευση

Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών ειδικεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία -Μοντέλο SANE- στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, «Λόγω Ψυχής». Περιλαμβάνει μια πολυδιάστατη προσέγγιση που εμπλουτίζει τη συστημική προσέγγιση στην ψυχική υγεία με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα ευρήματα από των νευροεπιστημών. Έχει λάβει επιμόρφωση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου παρακολουθώντας 10μηνο σεμινάριο στη Σχολική Ψυχολογία, διάρκειας 520 ωρών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν παιδιά και εφήβους.

Στα πλαίσια της ψυχοθεραπευτικής της εκπαίδευσης συμμετείχε στο 11ο Συνέδριο του Διαλογικού Εαυτού (Βαρκελώνη, 2021) με έρευνα όπου διερευνήθηκε η συσχέτιση του εργαλείου fiction με τη συναισθηματική ασφάλεια των εφήβων.

Έχει εργαστεί προσφέροντας εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Παίδων και έχει συμμετέχει στη διοργάνωση και διεξαγωγή σχολών γονέων με θέματα που αγγίζουν βασικά αναπτυξιακά στάδια στη ζωή ενός παιδιού, καθώς και σεμινάριο σε παιδιά της έκτης δημοτικού με θέμα την «Ομαλή μετάβαση από την Έκτη δημοτικού στο Γυμνάσιο».

Έχει εργαστεί στην Αθήνα σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και κέντρα ψυχοθεραπείας, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Εργάζεται με παιδιά, εφήβους και ενήλικες ατομικά, καθώς και με ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες προσφέροντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες.

  Επικοινωνήστε με την Ειρήνη Πανταζή

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας σκέψη ή ανησυχία με προσοχή.

  x

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Φόρμα Επικοινωνίας