Χριστίνα Θεοδωρίδου

Χριστίνα Θεοδωρίδου

 • Ειδικότητα: Λογοθεραπεύτρια
 • Email:
 • Τηλέφωνο:

Προσωπική Εμπειρία & Βιογραφικό

Η Χριστίνα Θεοδωρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Είναι Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας.

Εξειδίκευση

Κατά την διάρκεια της πρακτικής της άσκησης, έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο κέντρο ημέρας παιδιών και εφήβων με αυτισμό Μεσσηνίας. Εκεί έχει παρακολουθήσει θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές όπως ABA, Intensive Interaction και Floor time. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης έχει παρακολουθήσει ποικιλία επιστημονικών συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων (pecs [εναλλακτικό/ενισχυτικό σύστημα επικοινωνίας], teacch [πρόγραμμα δομημένης εκπαίδευσης], δυσφαγία παιδικής ηλικίας, τραυλισμός, αυτισμός, νευροαισθητηριακη αξιολόγηση και αποκατάσταση στόματος) κ.α.

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στις Σέρρες από το 2017 έως τώρα και έχει εργαστεί με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και εφήβους με ποικιλία διαταραχών (αρθρωτικών και φωνολογικών, διαταραχές λόγου και ροής ομιλίας, μαθησιακές δυσκολίες, δυσπραξία, ΔΑΦ, εγκεφαλική παράλυση).

Πλέον, εργάζεται ως Λογοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής Εστιάζην, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κομμάτι της αξιολόγησης, τον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων και την παρέμβαση.

  Επικοινωνήστε με την Χριστίνα Θεοδωρίδου

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας σκέψη ή ανησυχία με προσοχή.

  x

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Φόρμα Επικοινωνίας