Αθανασία Κουτσούκου

Αθανασία Κουτσούκου

 • Ειδικότητα: Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος - Οικογενειακή Θεραπεύτρια
 • Email: info@akoutsoukou.gr
 • Τηλέφωνο: 6944 055 044

Προσωπική Εμπειρία & Βιογραφικό

Η Αθανασία Κουτσούκου είναι Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος και πιστοποιημένη EMDR Θεραπεύτρια. Είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και ειδικεύεται στην Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας. Είναι δημιουργός και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου ΕστιάΖην. Έχει Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή. Γεννήθηκε στο Σικάγο-Ιλλινόις και μεγάλωσε στην Μεσσήνη Μεσσηνίας. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Leeds της Αγγλίας, με MA στην Ειδική Αγωγή (Special Educational Needs) το 2006. Εκεί έλαβε εξειδικευμένη κατάρτιση επάνω σε όλων των ειδών τις αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες γύρω από το παιδί (Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών, Δυσπραξίας, Νοητικής Υστέρησης, Διάσπασης Προσοχής – Υπερκινητικότητας ΔΕΠ-/Υ και Αυτισμού).

Εξειδίκευση

Από το 2006 ζει και εργάζεται στην Καλαμάτα, είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ολόκληρη η εκπαίδευσή της χαρακτηρίζεται από την μεγάλη αγάπη για την οικογένεια. Η έννοια της φροντίδας χαρακτηρίζει την δουλειά της, αλλά και το Κέντρο ΕστιάΖην, καθώς Φροντίδα της Οικογένειας, σημαίνει συνολικά φροντίδα του Γονέα, του Ζευγαριού και του Παιδιού!

Από το 2010 έως και το 2014, εργάστηκε ως Εκπαιδεύτρια σε Ομάδες Γονέων Μεσσηνίας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Το έτος 2012 εξειδικεύθηκε σε θέματα Εξάρτησης Διαδικτύου, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο της Πράξης «ΑΡΙΑΔΝΗ» και έκτοτε συμμετέχει σε Σεμινάρια, ενημερώσεις και Ομιλίες σε θέματα Διαδικτύου.

Είναι αναγνωρισμένο μέλος του British Psychological Society ως Graduate Member of the Society και του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων «Σ.Ε.Ψ.» ως Τακτικό Μέλος.

Έχει εκπονήσει και δημοσιεύσει έρευνα σε πληθυσμό του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, με θέμα: «Ψυχολογικές Διαταραχές σε Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες» (Μάϊος, 2004), υπό την εποπτεία της υπεύθυνης Ψυχολογικού τμήματος Γ.Ν.Π.Π. Α.Μιχοπούλου.

Συμμετέχει σε Ομιλίες Συλλόγων Γονέων, σε Σχολεία(Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), καθώς και σε άλλους Συλλόγους (Εθελοντών, Γυναικών, Τριτέκνων), σε όλη τη Μεσσηνία.

Δημοσιεύει άρθρα στον τοπικό και εθνικό Τύπο και παραχωρεί συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Typical Case

Marina Husban has many typical cases that she has successfully advised to help them overcome their situation, here are some of her typical cases when working at Medcaline:

 1. Help John in love         CLICK SEE DETAIL
 2. Advise AMIX company director on corporate governance        CLICK SEE DETAIL
 3. Help Geoge find himself when he is suicidal        CLICK SEE DETAIL

Achievements Acquired

In her career, she has won many prestigious awards in the field of psychophysical counseling, including the award for the best psychologist 2011, the most dedicated consultant and the most effective consultant,…

Skills

Psychologist

90%

Happy Customer

95%

Success Case

100%

  Επικοινωνήστε με την Αθανασία Κουτσούκου

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε σας απασχολεί. Είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας σκέψη ή ανησυχία με προσοχή.

  x

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Φόρμα Επικοινωνίας