Σχολές Γονέων

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι και ο ρόλος του γονέα που πλήττεται για μια ακόμη φορά! Η σημαντικότητα και η μοναδικότητα του ρόλου είναι δυο αδιαμφισβήτητοι όροι που τον συνοδεύουν! Ο κάθε γονέας είναι μοναδικός και αναντικατάστατος!!!

Διαβάστε περισσότερα »

Ομάδες Εφήβων

Η εφηβεία είναι μία χρονική περίοδος που σηματοδοτεί τη μετάβαση από την παιδική στην ενήλικη ζωή. Η εφηβεία, όμως, είναι κάτι περισσότερο από μία χρονική περίοδος… Είναι ένα ταξίδι… μία διαδικασία διαρκών, αλλεπάλληλων και ταυτόχρονων αλλαγών. Το σώμα αλλάζει, ο τρόπος με τον οποίο ο έφηβος αντιλαμβάνεται τον εαυτό του αλλάζει, οι αξίες του αλλάζουν. Νέα ερωτήματα, νέες ανησυχίες, νέοι προβληματισμοί αναδύονται.

Διαβάστε περισσότερα »

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής & Μουσικοκινητικής Αγωγής Εμψύχωση Συναισθηματικής Νοημοσύνης & Έκφρασης Παιδιών (2 -12 ετών)

Μέσω της κίνησης, τα παιδιά εξερευνούν το σώμα τους στο χώρο και αναπτύσσουν σχέση με τον ρυθμό. Οι μαθητές βρίσκουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να αντιληφθούν τις ικανότητές τους ενώ αναπτύσσονται.

Διαβάστε περισσότερα »

Παίζω με τη μαμά μου - Σωματικό παιχνίδι / Ψυχοκινητική αγωγή( για παιδιά και γονείς + 2 έως 3,5 ετών)

Τα πρώιμα αναπτυξιακά στάδια, είναι πολύ βασικά για την ομαλή εξέλιξη ενός ανθρώπου. Ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουμε από μικρή ηλικία να υπάρχουμε και να αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον γίνεται μέσα από το σώμα και τις αισθήσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα »